Spesialistsenteret for Kvinner

Spesialistsenteret for Kvinner er et senter med fokus på kvinnesykdommer og svangerskap. Du kan ta direkte kontakt uten henvisning fra annen lege.
Sentralt for oss er at pasienten skal føle trygghet i forhold til egen kvinnehelse. Dette er viktig hos både friske og syke kvinner og ikke minst under svangerskapet.
Det tilbys både rutinekontroller (årlig, annethvert år) og kontroller for alle problemstillinger innen kvinnesykdommer og graviditet.
Du møter lege som er spesialist innenfor ovennevnte område.

Ultralyd er et viktig og nødvendig hjelpemiddel innenfor kvinnesykdommer og graviditet. Spesialistsenteret for Kvinner har som første klinikk i Norge det nye Voluson E10 ultralydapparatet fra GE Healthcare som ansees til å være det beste på markedet. Dette innebærer fantastisk 2D/3D/4D avbildning og den nye HDlive teknologien.

Ved timebestilling kan Spesialistsenteret for Kvinner tilby følgende:

  • Høy faglig kompetanse
  • Fokus på trygghet og pasienttilfredshet
  • Svært moderne og avansert ultralyd
  • Ingen krav om henvisning
  • Rask time

Senteret ligger sentralt på Jessheim i hyggelige lokaler med parkeringsmuligheter rett utenfor,
og kort vei til offentlig kommunikasjon (buss/tog).

Hvis du har lyst kan du lese mer om HDlive-teknologien her.

VÅRE LOKALER

Hos oss finner du lyse og trivelige lokaler. Alt utstyr er nytt og svært moderne.Til ultralyd brukes maskinen Voluson E10, som er toppmodellen fra firmaet GE Healthcare. Denne maskinen ansees å være en av de beste på markedet innen ultralyd hos kvinner med mulighet for 3D/4D og brukes av ultralydspesialister over hele verden.